Regisztráció

De jó! Te is velünk akarsz vitorlát bontani?
Jelentkezz gyorsan, nehogy elfogyjanak a helyek a fedélzeten! 😉

Irányjelző a jelentkezéshez

18 és 30 év közötti vagy?
*Mivel sokan kértétek, bővítettük a korosztályt.

16 és 35 év közötti vagy?

Ha legalább 16 éves vagy és még nem múltál el 35, akkor lehetőséget biztosítunk, hogy szállást és ellátást kérj. Ez esetben kérünk, hogy a hétvége költségeihez adomány formájában járulj hozzá. Részletek alább és a regisztráció folyamán.

Ha még nem vagy nagykorú, akkor kérjük, hogy töltsd le és kitöltve hozd magaddal ezt a nyilatkozatot.

Nincs is jobb nyári program, mint elmenni egyet hajózni, de azért mindannyian tudjuk, hogy van némi különbség, hogy csónakban, vitorláson vagy yachton töltöd az időd. A hétvége ellátását tekintve is választhatsz, hogy melyik csomag az, ami igényeidnek leginkább megfelel.

 • “Hozom a sátram” – adomány min. 6900,-Ft
  A csónakos megoldás, ahol csípnek a szúnyogok, éget a nap, esik az eső de közel vagy a vízfelszínhez és bármikor belógathatod a kezed a vízbe.


  Szállás a Balaton Center Kempingben, mely 1-1,5 km-re található a programhelyszínektől és a vasútállomástól. A kempinben egy külön füves területen csak a hétvége résztvevői verhetik fel sátraikat.
  Ezzel a csomaggal teljes ellátást is biztosítunk péntek vacsorától, vasárnap vacsoráig. Amennyiben kevesebb étkezést vagy éjszakát igényelnél, azt jelezd a jelentkezési felületen.

 • “Csak ágyban tudok jól aludni” – adomány min. 7400,-Ft
  A vitrolásos megoldás, ahol sokan vagytok a fedélzeten, messzebb van a vízfelszín, de ha esik, fúj és támadnak a szúnyogok biztos menedéket találsz a kabinban.


  Szállás a VSZC Öveges József SZSZK fiú kollégiumában, mely 1,5-2,5 km-re található a programok helyszíneitől és a vasútállomástól. Ne aggódj, dolgozunk azon, hogy a távolságot ne érezd nagy gondnak! 🙂 A 6 fős szobákban emeletes ágyak találhatóak, melyekhez közös használatú zuhanyzók tartoznak. Fiúk és lányok is választhatják ezt a szállást, de a szobabeosztásnál fiúk és lányok külön szobába kerülnek.
  Ezzel a csomaggal teljes ellátást is biztosítunk péntek vacsorától, vasárnap vacsoráig. Amennyiben kevesebb étkezést vagy éjszakát igényelnél, azt jelezd a jelentkezési felületen.

 • “Saját fürdőszobát szeretnék” – adomány min. 7900,-Ft
  A yachtos megoldás, ahol távolabb vagy ugyan a vízfelszíntől, de nemcsak menedék vár, hanem teljes kényelem és nyugalom is.


  Szállás a VSZC Öveges József SZSZK lány kollégiumában, mely 1,5-2,5km-re található a programhelyszínektől és a vasútállomástól. Ne aggódj, dolgozunk azon, hogy a távolságot ne érezd akadálynak! 🙂 A szobákban 2-4 ágy található, melyekhez saját fürdőszoba tartozik. Fiúk és lányok is választhatják ezt a szállást, de a szobabeosztásnál fiúk és lányok külön szobába kerülnek.
  Ezzel a csomaggal teljes ellátást is biztosítunk péntek vacsorától, vasárnap vacsoráig. Amennyiben kevesebb étkezést vagy éjszakát igényelnél, azt jelezd a jelentkezési felületen.

 • “Nem kérek szállást és ellátást” – kérünk adománnyal járulj hozzá munkánkhoz
  Az úszás is lehet egy megoldás, ha tudsz úszni 🙂


  Köszönjük, hogy segíted munkánkat és regisztrálsz a Jelentkezem! felületen, hogy nyomon tudjuk követni hány főre kell számítanunk. A rendezvény sikeres lebonyolítása a te kezedben (is) van! 🙂

Egy csónak, hajó vagy yacht fenntartása sokba kerül, ne felejts el adományozni, hogy utána velünk együtt bontogathasd a vitorládat.

Mivel adományokat gyűjtünk, így nincs mód visszafizetésre!
Kérjük, ha mégsem tudsz részt venni a hétvégén, akkor azt jelezd felénk, hogy a felszabadult helyet átadhassuk másnak!

Nem tartozol az előző korcsoportba?

Sajnos, nem tudunk szállást és ellátást biztosítani neked, de örömmel látunk a hétvégén. A programokon való részvétel regisztrációhoz nem kötött. Segítheted munkánkat azzal, ha regisztrálsz a Jelentkezem! felületen, hogy nyomon tudjuk követni hány főre kell számítanunk. A rendezvény sikeres lebonyolítása a te kezedben (is) van! 🙂
Kérünk, ha teheted adománnyal járulj hozzá a programok költségeihez. Adományozni itt a honlapon vagy a helyszínen tudsz.