Kapcsolat

Kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban? Állunk rendelkezésedre! Bátran írj nekünk és mi igyekszünk minél hamarabb válaszolni! 🙂

Központi e-mail címünk: info@balakat.hu

Tóth Eszter

Tel:+36 30 611 8412
E-mail:toth.eszter@balakat.hu
A szívem minden szegletében van egy csepp Balaton. Mindig nagyot álmodom, folyton tátott szájjal bámulom Krisztust, szüntelenül alkotok… Nekem bármi csoda, ami művészi szinten létezik. Azon dolgozom, hogy a hétvégén ti is találjatok “egy kis csodát”, amibe később kapaszkodhattok.

Palásti Bálint

Tel:+36 30 334 4683
E-mail:palasti.balint@balakat.hu
Keresztény vagyok, fiatal, s leendő mérnök. Ha csak van időm szeretek kétkezi munkát végezni, szeretem nézni az embereket a villamoson és szeretem az esti nagy gondolatokkal teli beszélgetéseket. Van pár barátom, néhány az egyetemről, néhány a gimnáziumból, néhány a közösségemből. S van egy, akit nagyon régóta ismerek, ő Jézus.

Orosz Bálint

Tel:+36 20 775 3104
E-mail:orosz.balint@balakat.hu
Nagycsaládból származom, tanulmányaimat pedig a Budapesti Műszaki Egyetem energetika mérnök szakán végzem. A BALAKAT számomra lehetőség Istenben való elmélyülésre, lehetőség önismeretre és új közösség alkotására. Célom, hogy életemben két lábbal álljak a földön, és közben mindig az égre tekintsek.