Kapcsolat

BALAKAT
2020.06.26-28.

Tóth Eszter

A szívem minden szegletében van egy csepp Balaton. Mindig nagyot álmodom, folyton tátott szájjal bámulom Krisztust, szüntelenül alkotok… Nekem bármi csoda, ami művészi szinten létezik. Azon dolgozom, hogy a hétvégén ti is találjatok “egy kis csodát”, amibe később kapaszkodhattok.

Palásti Bálint

Keresztény vagyok, fiatal, s leendő mérnök. Ha csak van időm szeretek kétkezi munkát végezni, szeretem nézni az embereket a villamoson és szeretem az esti nagy gondolatokkal teli beszélgetéseket. Van pár barátom, néhány az egyetemről, néhány a gimnáziumból, néhány a közösségemből. S van egy, akit nagyon régóta ismerek, ő Jézus.

Orosz Bálint

Nagycsaládból származom, tanulmányaimat pedig a Budapesti Műszaki Egyetem energetika mérnök szakán végzem. A BALAKAT számomra lehetőség Istenben való elmélyülésre, lehetőség önismeretre és új közösség alkotására. Célom, hogy életemben két lábbal álljak a földön, és közben mindig az égre tekintsek.

Kapcsolat

Kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban? Állunk rendelkezésedre! Bátran írj nekünk és mi igyekszünk minél hamarabb válaszolni! 🙂

Központi e-mail címünk: info@balakat.hu