Adományozom

Köszönjük, hogy rendezvényünket olyan hitelesnek és jelentőségteljesnek tartod, hogy adományoddal segíted a munkánkat és ezzel hozzájárulsz, hogy 150 fiatal tartalmasan tudja eltölteni ezt a júniusi hétvégét!

Kérünk adományodat lehetőségeidhez mérten a következő adatokat felhasználva küldd el!
Kedvezményezett: Balatonfűzfő Római Katolikus Plébánia
Számlaszám: 11748083-20018298
Közlemény: Balakat_adomány_SajátNév
Például: Balakat_adomány_BalatoniTeréz

Amennyiben adományod eléri a 550,-Ft-ot, úgy hálánk jeléül szívesen küldünk neked egy Bódi Mária Magdolna imakártyát, míg 5000,-Ft adomány esetén egy adománycsomagot. Ezeket átveheted

 • személyesen, egyeztetés után Veszprémben vagy Budapesten (Déli-Széll Kálmán, Astoria, Petőfi híd környékein biztos, egyéb helyszínnel keress minket). Személyes átvételi igényedet jelezd az info@balakat.hu oldalon és megbeszéljük a részleteket.
 • postai úton
  • Csomagautomatába: 890 Ft – Ekkor a cím az automata száma.
  • PostaPont: 1400 Ft – Ekkor a cím a PostaPont megnevezése.
  • Házhozszállítás: 1550 Ft
Ha igényt tartasz az imakártyára vagy az adománycsomagra kérünk töltsd ki az alábbi adatlapot, hogy kapcsolatba tudjunk lépni veled.

Szeretnéd látni, hogy mire adtad az adományodat?

Elsősorban, az ideérkező fiatalok és önkéntesek étkezésére és szállására gyűjtünk, hiszen nekik nincs annyi jövedelmük, hogy a hétvége teljes költségét maguk fizessék ki. Összeállítottunk azonban egy listát, ami útmutatóként szolgál, hogy milyen tárgyakra gyűjtünk és az adott tétel mennyibe kerül.
Ha pontosan azt az összeget utalod át, ami az általad választott tételnél szerepel, akkor tudni fogjuk, hogy melyik tételre szántad az adományod.
Kérjük, utaláskor a közleménybe a következőket írd: Balakat_adomány

Adományod feldolgozottságát pedig nyomon tudod követni itt az oldalunkon! 🙂
 • Társasjáték: Jézussal a szeretet útján! 2390,-Ft
  Nincs is jobb érzés, mint csoportba verődött fiatalokat látni, amint jól érzik magukat mindössze egy társasjáték mellett, ráadásul ez egy keresztény játék, ami segít hitünk növekedésében.
 • Társasjáték: Úton, útfélen 3890,-Ft
  Ez egy bibliai társasjáték, ami új ismeretekkel is szolgál a játékosoknak. Miközben utakat építünk a templomhoz, magunk is ráébredhetünk mik segítenek Isten felé.
 • Társasjáték: Dobble 3990,-Ft
  A hétvégén be fogjuk bizonyítani, hogy nem kell nekünk több csak egy remek közösség, egy kis játékkedv meg ez a jópofa társas ahhoz, hogy nagyokat nevessünk!
 • Focilabda: 4490,-Ft
  Norbert plébános atya kedvenc sportja a foci, alig várja már, hogy ti is megérkezzetek Balatonfűzfőre és ha lehetősége engedi a sűrű hétvégi program közben megálljon és játsszon veletek egyet.
 • Társasjáték: Activity Family Classic 4590,-Ft
  Ki ne ismerné az Activity játékot? Kinek ne lenne egy-két emlékezetes pillanata Activity játék közben? Vagy lehet, hogy tényleg van olyan aki még nem játszott egy felejthetetlen Activity játékot? Nos, akkor meg szeretnénk adni a lehetőséget, hogy szerezzen egy ilyen élményt a hétvégén.
 • Kosárlabda: 4890,-Ft
  Norbert atya ugyan a focit kedveli, de itt a lehetőség, hogy megmutassuk a kosárlabdázás legalább olyan király sport. 🙂
 • Társasjáték: Gazdálkodj felelősen! 4990,-Ft
  Ez egy olyan játék, ami a környezettudatosságra és hulladékmentességre nevel, ami elengedhetetlen fontosságú mai világunkban. Tudtátok, hogy a rendezvényünk is ezen értékek jegyében kerül lebonyolításra? No waste!
 • Tollaslabda szett: 5190,-Ft
  Balaton, nyár, tollaslabda… Tavaly is volt egy emlékezetes tollasbajnokság, idén várhatóan kicsit több résztvevővel, ezért szeretnénk venni egy újabb szettet.
 • Mosogatószivacsok: 5790,-Ft
  Teljesen környezetbarát a hétvégénk, így a műanyag egyszer eldobható evőeszközök és étkészletek helyett kerámiát, üveget és más újrahasznosítható eszközöket használunk. Így azonban nem kerülhetjük el a sok-sok mosogatást. Hogy még a mosogatás is környezetbarát legyen, luffatökből készült növényi szivacsokat fogunk használni.
 • Mosogatókefék: 5990,-Ft
  A szivacshoz hasonlóan környezetbarát mosogatókefe is szükséges a mosogatáshoz. Olyat veszünk tehát, ami natúr, természetes anyagokból készült és alkalmas üvegmosásra.
 • Konyharuhák: 6990,-Ft
  Mivel rendezvényünk környezetbarát, így a papírszalvétákat, papírtörlőket is kerülni fogjuk, emiatt viszont vennünk kell (újra) mosható konyharuhákat.
 • Virágok: 8590,-Ft
  A templom éke tudjuk jól, hogy az Eucharisztia. De tiszteletünket kifejezni az Oltáriszentség iránt, nem is lehet szebben, mint egy szép virágkompozíciót helyezve az oltárra.
 • Mosogatószerek: 8990,-Ft
  Elkerülhetetlen, hogy jó minőségű, de öko mosogatószereket használjunk, amivel a fém evőeszközöket és kerámia étkészleteket elmoshatjuk.
 • Gyertyák: 12790,-Ft
  Szentségimádás gyertyák nélkül? Ugye, szinte elképzelhetetlen… Ezért is szeretnénk, ha az 50 órás szentségimádás alatt végig égne egy pár gyertya a templomban. Talán ez is segít a lelkünket és gondolatainkat kicsit Isten felé terelni.
 • Kenyérpirító: 14990,-Ft
  Nincs is jobb, ha egy kicsit megpiríthatunk egy-két szelet kenyeret és valami új izgalmasabb ételt tálalhatunk. Ráadásul, hogy a hosszú várakozást is elkerüljük rögtön négy szelet pirítására alkalmas kenyérpirítót szeretnénk venni.
 • Szendvicssütő: 21990,-Ft
  A kenyérpirítóhoz hasonlóan, az egyszerű kenyérből és szalámiból valami sokkal finomabbat alkothatsz, mindössze azzal, hogy egy kis hőt adsz hozzá. Szeretnénk a hétvégén ezzel is feldobni a menünket, ráadásul úgy, hogy ne kelljen hosszan sorban állni, ezért egy négy szendvics készítésére alkalmas gépet szeretnénk venni.
 • Vízforralók: 36390,-Ft
  Egy pár vízforraló jól jön a teakészítéshez meg egy kis melegvízhez is. Ugye mindenki tudja, hogy melegvízzel mosogatunk? 🙂
 • Hűtőszekrény: 59990,-Ft
  Nyár, meleg, Balaton… mire vágyunk ilyenkor a legjobban? Egy kis hideg italra. Örülnénk, ha a hűsítőket egy közös hűtőszekrényből a közelből tudnánk kivenni. Ez nagyban megkönnyítené a munkánkat és a rendezvény színvonala is emelkedne.